Levels of polyamines of 'Valência' orange during storage in chilling temperature (2004)
Source: Fruits for a healthy world; program and abstracts. Conference titles: International Symposium on Tropical and Subtropical Fruits. Unidade: ESALQ
Subjects: LARANJA, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS
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ABNT
KLUGE, Ricardo Alfredo et al. Levels of polyamines of 'Valência' orange during storage in chilling temperature. 2004, Anais.. Fortaleza: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2004. . Acesso em: 21 maio 2024.APA
Kluge, R. A., Vitti, M. C. D., Tavares, S., Jacomino, Â. P., Rocha, S. A. da, & Lima, G. P. P. (2004). Levels of polyamines of 'Valência' orange during storage in chilling temperature. In Fruits for a healthy world; program and abstracts. Fortaleza: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.NLM
Kluge RA, Vitti MCD, Tavares S, Jacomino ÂP, Rocha SA da, Lima GPP. Levels of polyamines of 'Valência' orange during storage in chilling temperature. Fruits for a healthy world; program and abstracts. 2004 ;[citado 2024 maio 21 ]Vancouver
Kluge RA, Vitti MCD, Tavares S, Jacomino ÂP, Rocha SA da, Lima GPP. Levels of polyamines of 'Valência' orange during storage in chilling temperature. Fruits for a healthy world; program and abstracts. 2004 ;[citado 2024 maio 21 ]